top of page
Beige texture sand

Trouwen

We begrijpen dat jullie bruiloft niet zomaar een dag is; het is de start van jullie grootste avontuur samen, en dat is reden voor een geweldig feest! Dus, laat ons jullie meenemen naar een wereld waar dromen uitkomen, liefde in de lucht hangt, en feestelijkheid een dagelijkse gewoonte is.

IMG_4151_edited.jpg

Setting

Jullie liefdesverhaal verdient een epische setting. Stel je voor dat je "Ja" zegt met uitzicht op kabbelend water, omgeven door de schoonheid van de natuur op Kaageiland. Onze locatie is als een sprookje, van een prachtige intieme ceremonie aan het water tot een spetterend feest in onze stijlvolle zaal. We houden van de liefde en denken graag met jullie mee. Een dag om nooit te vergeten.

IMG_0664.jpg

Dineren

Een feest zonder lekker eten? Dat is als een bruiloft zonder liefde - ondenkbaar! Onze koks toveren een selectie mediterrane heerlijkheden op tafel, van shared dining tot buffet. Speciale dieetwensen? Geen probleem. Laat ons je verrassen!

A Magical Wedding_edited_edited.jpg

Zorgeloos

Bij Brasserie Milo geloven we dat liefde alles overwint, en we zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat jullie trouwdag zonder zorgen verloopt. Laat ons de details regelen, zodat jullie je kunnen concentreren op de liefde die in de lucht hangt.

bottom of page