top of page
Beige texture sand

Iets te vieren?

Bij Brasserie Milo vieren we het leven in alle maten! Of je nu met je beste maatjes aan een klein tafeltje zit of met een complete bende de boel op stelten zet, wij zorgen voor de juiste vibes. Onze ruimtes zijn perfect voor intieme diners en knallende feesten. Dus nodig je favoriete mensen uit en laat het feest losbarsten!

Feesten en genieten bij Brasserie Milo, omdat iedereen erbij hoort!

Vakantiegevoel gegarandeerd! Kom binnen en beleef de Milo-vibe!

Birthday Cake

Verjaardag

Taart, slingers, en de verjaardagsstoel - bij Brasserie Milo weten we dat verjaardagen een feestje waard zijn!

Of je nu 6 of 60 wordt, hier draait het allemaal om jou. Dus kom binnen, blaas die kaarsjes uit en laat ons je favoriete gerechten serveren terwijl we samen het nieuwe levensjaar inluiden. Laten we van jouw verjaardag een smakelijk avontuur maken!

Lunch Party_edited.jpg

Jubileum

Bij Brasserie Milo vieren we niet alleen de liefde, maar ook de 'liefdesverjaardagen'! Of het nu je eerste huwelijksjubileum of een jubileum is voor het bereiken van je doelen, onze plek is perfect om te toasten op deze mijlpaal.

 

Trek je dansschoenen aan, knuffel je partner en laat ons je helpen om een jubileumfeest te creëren dat jullie liefdesverhaal recht doet.

Celebrating New Year_edited.jpg

Promotie

Een promotie? Dat moet gevierd worden! We weten dat hard werk en toewijding beloond moeten worden. Of je nu een nieuwe positie hebt verworven, een mijlpaal hebt bereikt of gewoonweg jezelf wilt trakteren op succes, wij zijn er om je succesverhaal te vieren.

 

Kom met je collega's of vrienden en laat ons je verwennen met lekker eten en geweldige vibes. Laat die confetti maar vallen, want het is tijd om jouw succes te vieren!

woman in teal dress holding man in white

Babyshower

Bij Brasserie Milo begrijpen we de vreugde van deze bijzondere gelegenheid. Geniet van heerlijke gerechten en een warme sfeer terwijl we samen toosten op de aanstaande komst van jullie kleintje.

 

Of je nu kiest voor een intieme bijeenkomst met dierbaren of een grotere viering, wij staan klaar om ervoor te zorgen dat jouw babyshower een onvergetelijke ervaring wordt. Bij ons draait het om het vieren van het leven, en we kijken ernaar uit om deze speciale tijd met jullie te delen.

AEnB2UrHd5nIZJ6QcCNna36-fbYs8OhKrOmT8tOL

Kraamborrel

Wij begrijpen dat niets zo schattig is als die kleine teentjes en piepkleine vingertjes. Als er een nieuwe aanwinst in de familie is, is het tijd om te vieren! Laat ons je helpen om van de kraamborrel een mooie herinnering te maken. We hebben heerlijke hapjes en een gezellige sfeer om de vreugde van deze speciale gebeurtenis te delen. 

bottom of page